Hyldeblomstsaft smager af sommer

En sundere æggesalat med masser af smag

Påsken er over os, og det betyder hjemmelavet æggesalat hjemme hos os! 🙂 Det er vigtigt for mig, at den smager af noget, men heller ikke er for fed. Her kan du se en sundere udgave af æggesalat.

thumb_IMG_4222_1024

Æggesalat:

  • 3 æg
  • 200g skyr
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. god karry
  • 1/2 bakke karse, klippet – eller purløg eller brøndkarse
  • 1 æble i små tern
  • lidt salt

Kog æggene hårdkogte ca. 8 minutter. Skyl dem i koldt vand, lad dem køle lidt, og pil dem og hak dem så.
Rør skyr,mayonnaise(eller græsk youghurt), sennep, karry, karse(eller anden alternativ), æble og evt. porre sammen. Smag til med salt og vend æggene deri.
Nu kan du bruge æggesalaten på enten rugbrød, i en grovsandwich sammen med æble, salat og agurk i skiver. Du kan også komme det i en madpandekage med lidt snittet kål eller porre.
Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 186 kcal
Protein: 15 g
Fedt: 10 g
Kulhydrat: 9 g
Kostfibre: 4g

GOD PÅSKE! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomstsaft smager af sommer