Spinattærte med tomat – perfekt til madpakken
Mangler du inspiration til en lækker, mættende og proteinrig mad til madpakken, så skal du prøve denne lækre spinattærte. Den er både lækker, nem og hurtig og lave og så kan den endda laves dagen før, og stå klar på køl i køleskabet, lige til at tage med på arbejde.
Til 1 person(2 små tærter) skal du bruge:
- 2 pasteu. æg
- 2 pasteu. æggeblommer
- 50 g cherrytomater
- 40 g helebladet spinat – evt. fra frost
- salt og peber
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skær tomaterne i skiver og læg dem i tærteformene(ca. 10 cm). Pres væden fra spinaten
og læg også den i formene. Pisk æg og blommer i en lille skål og krydr med salt, peber og
frisk basilikum, og kom nu æggeblandingen ned over grøntsagerne i formerne. Sæt de to tærter ind i den forvarmede ovn og bag dem i 12 min. Server evt. tærterne med 1 stykke rugbrød.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 342 kcal
Protein: 22 g
Fedt: 26 g
Kulhydrat: 3 g
Kostfibre: 11 g
Ingen kommentarer endnu